31 oktober 2012

Multiple upload

Als je meerdere .pdf documenten wilt digitaliseren, is het handig om weten dat je deze vanaf nu allemaal  in één scherm kan opladen.
Multiple upload kan gewoon door op 'upload document' (1) te klikken nadat je ingelogd bent. Daarna klik je op 'bestanden kiezen '(2).
Je gaat dan de bestanden kiezen vanop je computer:


Door de ctrl toets (command voor Mac) ingedrukt te houden (of de shift toets voor achtereenvolgende documenten) kan je meerdere pdf. documenten tegelijk selecteren:


Een andere mogelijkheid is 'drag & drop' vanuit je verkenner (finder voor Mac):
Open je verkenner, de locatie waar de .pdf documenten staan en sleep ze naar het uploadscherm binnen Jambooty:Na het opladen van de verschillende .pdf documenten kan je titel, beschrijving, start- en einddata,... invullen.
Je kan bij elk invulveld kiezen voor 'copy to all'. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld trefwoorden of voor een URL die bij alle documenten mag verschijnen:Na het invullen van alle gewenste velden, klik je op 'opslaan' (1), waarna je een melding krijgt dat de wijzigingen zijn opgeslagen (2) alsook de melding dat de documenten klaar zijn om te publiceren (3).
Het volstaat om dan op 'publicatie' te klikken om uw documenten online te plaatsen:


Zoals steeds krijg je een mail wanneer je documenten omgezet zijn naar digitale edities.

Na het lezen van deze blogpost nog vragen? Klik gerust op 'live support', we helpen je graag verder.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten