7 mei 2013

Verhoog je omzet door webshoplinks toe te voegen!

Webshop
Het consumentengedrag is de laatste jaren drastisch veranderd. Steeds meer en meer consumenten kopen producten en diensten online aan. Bedrijven laten deze kans niet liggen en spelen in op deze trend door een webshop op te starten naast het fysieke verkooppunt. E-commerce heeft dus een belangrijke plaats ingenomen in het bedrijfsleven, ook bij Jambooty!

Bezit jij ook een webshop? Dan zal de nieuwe functie je zeker goed van pas komen! Je kan namelijk sinds kort op Jambooty je webshop koppelen aan publicaties. Dit wil zeggen dat je klanten voortaan via de publicaties op Jambooty rechtstreeks naar je webshoppagina kunnen surfen.


Het enige wat je hiervoor moet doen is de algemene webshoplink instellen op je 
Jambooty account. Hierna kan je elk artikel individueel koppelen aan een specifiek artikelnummer zodat je klanten steeds weer bij het juiste artikel terecht komen binnen jouw webshop. Op deze manier geef je ze de mogelijkheid om het gewenst artikel rechtstreeks te bestellen vanuit de folder/brochure/catalogus.

Ben je benieuwd hoe alles in zijn werk gaat? Ga dan meteen aan de slag met behulp van deze handige handleiding! Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via de livechat of op het nummer +32 (0)11 24 69 80.

Heel veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten