7 juli 2014

Efficiënter beheren van uw publicaties dankzij het gebruik van vaste linken

Dat de mogelijkheden van Jambooty eindeloos zijn, wist u al. Onze cloudoplossing draagt de troeven gebruiksvriendelijkheid en service immers hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat u op een eenvoudige en vooral efficiënte manier uw publicaties live kunt zetten. Dat ging voordien al heel eenvoudig, maar kan nóg eenvoudiger met het gebruik van vaste linken

Met het gebruik van vaste linken krijgt u als klant de mogelijkheid om uw folders al klaar te zetten in Jambooty om op de gewenste datum live te gaan op uw eigen website. Op die manier moet u niet telkens inloggen om een publicatie te publiceren wanneer deze live mag. Dit kan u doen zonder dat u hiervoor telkens een nieuwe code hoeft te plaatsen.Hiervoor plaatst u slechts één code op de website, namelijk deze vaste link die u beheert in uw Jambooty-account.

In de handleiding van Jambooty wordt stap voor stap uitgelegd hoe u deze vaste link aanmaakt. Eens aangemaakt, moet u enkel nog de publicaties voorzien van een geldigheidsdatum en klaar is kees! De desbetreffende folder verschijnt netjes op de door u ingegeven datum zonder dat u daarvoor een reminder in de agenda moet plaatsen.
Hebt u meerdere folders die in éénzelfde periode geldig zijn? Of toont u de folder liever op een eigen URL? Ook daar voorziet Jambooty de nodige mogelijkheden voor! De verschillende manieren hiervoor staan eveneens uitgebreid omschreven in de handleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten